KickBack fra Santander er din startside for netthandel. Du får penger eller som vi kaller det en «kickback» når du handler hos en av våre partnere på nett. Alt du behøver å gjøre er å bruke våre lenker før du skal handle. Prisen på det du kjøper forblir det samme, men du vil i etterkant få en «kickback» på ditt kjøp, og dette vises på fakturaen din fra Santander.

Hvem står bak Kickback fra Santander?

KickBack fra Santander er utviklet av Infinite Loop AS i samarbeid med Santander Consumer Bank AS. Kickback er et registrert varemerke tilhørende Infinite Loop AS. Santander er et registrert varemerke av Santander Consumer Bank AS.

Hvordan er det mulig?

Årlig handles det for mer enn 20 milliarder kroner i norske nettbutikker. Samtidig bruker nettbutikker millioner av kroner på annonsering for å nå nye kunder fremfor å beholde de kundene de allerede har.

Vi ønsket å forandre på dette og gir nå nettbutikkene en mulighet til å belønne sine lojale kunder fremfor kun å jage etter nye. Ved å gi deg penger tilbake når du handler, skaffer vi nettbutikkene både nye og mer lojale kunder.

Hvordan tjener dere penger?

Vår forretningsmodell er veldig enkel. Når du handler hos en av de tilknyttede nettbutikkene, etter å ha brukt en gyldig lenke på vår nettside, får vi betalt. En liten del av denne betalingen beholder Infinite Loop AS, mens resten gir vi tilbake til brukeren i form av «kickback». Det koster derfor ingenting for brukerne å bruke våre tjenester.