Generelt

KickBack fra Santander tar personvern og sikkerhet alvorlig. Vår behandling av personopplysninger er regulert av personopplysningsloven og KickBack AS har rapportert inn sin behandling av personopplysninger til Datatilsynet og følger dermed Datatilsynets meldeplikt omkring behandling av personopplysninger.

Vi benytter Google Analytics for å samle generell besøksstatistikk. Se Googles egne sider om personvern. Vi benytter også tjenesten Crazy Egg for å analysere og forbedre bruken av vår nettside. Se Crazy Egg egne sider om personvern for mer informasjon.

Sporing av salg hos våre partnere gjøres av TradeDoubler, Zanox, Euroads, Affiliate Window og Commission Junction. Se deres egne sider om personvern for utfyllende informasjon om hva som lagres hos disse tjenesteleverandørene.

Sikkerhet

Kickback fra Santander lagrer ikke kredittkort eller annen betalingsinformasjon da dette behandles av den enkelte nettbutikk. Kickback fra Santander har ikke tilgang til denne type data og fremstår som en selvstendig tredjepart overfor den enkelte nettbutikk. Salgene blir sporet utelukkende basert på våre lenker, ikke bruk av kredittkort, e-postadresse eller lignende.

KickBack fra Santander er en separat tjeneste og har ingenting å gjøre med administrasjon av ditt Santander kredittkort. Vi bruker en unik kunde ID fra Santander når vi utveksler informasjon om hvilket kort som skal bli godskrevet hver måned. Du vil ALDRI bli bedt om å oppgi kredittkortnummer, PIN eller andre sensitive opplysninger.

Hva slags informasjon lagres?

KickBack fra Santander lagrer kun informasjon som er nødvendig for å kunne yte den tjenesten som tilbys. Denne informasjonen inkluderer IP-adresser, e-post, selvvalgt passord, hvilken nettbutikk du har klikket på og handlet i, ordreverdi og kjøpstidspunkt. Vi lagrer også hvilke butikklenker du klikker på.

Lagrer KickBack fra Santander mine kjøp?

KickBack fra Santander lagrer ikke informasjon som kan identifisere hva du kjøper, kun verdien av det du har kjøpt og hvilken butikk du har kjøpt ditt produkt i. KickBack har ikke tilgang til, og lagrer derfor heller ikke, kredittkortinformasjon eller annen sensitiv betalingsinformasjon.

Deles informasjonen med en tredjepart?

Informasjonen vi samler inn via KickBack fra Santander (inkludert informasjon fra tredjeparter) deles generelt ikke med noen utenforstående tredjepart. Santander Consumer Bank får tilgang til statistikk og beløp som skal godskrives hvert Santander-kredittkort hver måned for administrasjon av tjenesten.

Informasjonen brukes ikke til markedsføring, salg eller andre former for kommunikasjon. Ved misbruk av tjenesten vil derimot innsamlet informasjon kunne bli delt med politi/myndigheter.

Hva bruker dere min e-post til?

Vi bruker din e-postadresse kun til å kommunisere konto- og brukerrelatert informasjon til deg. Vi kan også sende deg periodiske nyhetsbrev. I såfall finner du en avbestillingslenke nederst i hver utsendelse. Vi vil aldri sende deg spam eller annen type e-post du ikke har bedt om.

Hva med deres tilknyttede butikker?

Kickback fra Santander er ikke ansvarlig for hvordan våre partnere behandler informasjon de får av deg ved bestilling eller annen kontakt. KickBack fra Santander, og behandlingsansvarlig for KickBack fra Santander, KickBack AS, deler aldri din informasjon med våre partnere.

Bruk av informasjonskapsler

KickBack fra Santander er avhengig av å benytte informasjonskapsler, også kalt «cookies», for å kunne tilby tjenesten. Informasjonskapslene lagrer informasjon om innlogging og om gjennomførte kjøp.

Nettlesertillegg

Vi lagrer informasjon om når våre nettlesertillegg til Firefox, Safari, Chrome, Opera og Internet Explorer blir installert eller oppdatert. Vi mottar ikke informasjon om hvilke nettsider brukeren besøker. Informasjon om nettside mottas først når bruker velger å aktivere lenken (ved å klikke på den) mens brukeren er i en nettbutikk vi samarbeider med.

Sletting av data

Du kan slette din KickBack fra Santander-konto hos oss samt all lagret data ved å ta kontakt med kundeservice. Eventuell oppspart kickback vil da bli slettet.