EcommerceØnsker du å nå ut til kjøpesterke forbrukere?

Ta kontakt med oss på partner@getkickback.com.

Årlig handler våre 110 000 medlemmer for over 250 milllioner kroner i nettbutikkene som vi samarbeider med, og vi vokser raskt. KickBack er en del av Schibsted Media Group (VG, Aftenposten, Finn.no, mfl) og har som mål å få flere mennesker til å handle oftere og i flere nye kategorier og øke gjenkjøpsraten i de butikkene vi samarbeider med.

Vi er Norges første (og største) cashback- og fordelsprogram for netthandel, har 110 000 registrerte medlemmer og samarbeider allerede med over 260 nettbutikker.

Hva er cashback?

«Cashback» er et økonomisk begrep hvor en forbruker får penger tilbake i etterkant av et kjøp. Cashback er ikke en direkte rabatt, men penger som gis etter at kjøpet er gjennomført og varen levert. Pengene, eller bonusen om du vil, kaller vi kickback. Les mer om cashback og kickback »

Hvorfor skal man tilby cashback?

Det er mange grunner til å tilby cashback, men noen av de grunnene våre fornøyde kunder ser som de viktige er blant annet

  • Kjøp av kunder/ordre til fast pris (cost per order, CPO)
  • Nå ut til KickBack sine «gullkunder»
  • Være synlig når medlemmene ønsker å handle
  • Øker lojalitet og redusert kundefrafall

Og hva koster det?

Kostnaden for en butikk på KickBack er i hovedsak direkte knyttet til provisjon for gjennomførte salg (CPO). Provisjonen er i de aller fleste tilfeller en prosentsats av handlekurven eks mva og frakt. Dere bestemmer selv hva denne prosentsatsen/provisjonen for et salg skal være, så bestemmer vi hvor mye som skal gå videre som KickBack til medlemmene. Ta kontakt med oss på partner@getkickback.com for en hyggelig og helt uforpliktende prat om hvordan vi kan levere kunder til din nettbutikk.

Hvordan markedsføres butikkene på KickBack?

Suksessen med KickBack er basert på at våre medlemmer er fornøyd med tjenesten. Vi gjør det derfor tydelig at medlemmene settes på første plass. Vi kommuniserer med medlemmene gjennom vårt ukentlige nyhetsbrev, tilgjengeliggjøring av tilbud på kickback.no/tilbud og publisering i sosiale medier. I tillegg har vi tilgang på rundt 100 mill bannervisninger på VG, Aftenposten, Finn, Færdelandsvennen, Bergens Tidende, osv, som vi bruker til å promotere KickBack og butikkene.

Hvilke krav stiller KickBack til sine samarbeidspartnere?

Tilbudet ditt bør være landsdekkende og være ferdig innkjørt, det vil si at du allerede kan vise til en del omsetning. Vi kan derimot gjøre unntak for internasjonale konsepter som skal etablere seg i Norge eller andre som fører sterke merkevarer til konkurransedyktige priser.

Ta kontakt med oss på partner@getkickback.com for å få vite mulightene innenfor deres kategori.

Ecommerce online shopping cashback