Få 5% ekstra på julehandelen!

Nå får du ekstra kickback tilsvarende 5% av ordreverdi*. Disse prosentene kommer på toppen av det du finner i beskrivelsen av butikken!

* eksklusive mva og frakt, gjelder kun kjøp som gir prosentvis kickback

KickBack Tjenester

Nå har du nå muligheten til å få mer enn 3.275,- tilbake på gode tjenester som vi har forhandlet fram. Enten om du velger én eller alle får du mer penger tilbake.

Strømavtale: Innkjøpspris + 49kr/mnd

Fortum er en av Nordens største strømleverandører med 1,3 millioner kunder. Selskapet satser sterkt innen utvikling av fornybar energi og ladeinfrastruktur for elbiler, samtidig som strømavtalene ofte topper Forbrukerrådets prissammenligninger.

Du får 400,- tilbake + 10,- hver måned

Les mer og bestill

Bredbånd med den farten du trenger

NextGenTel er en av Norges største leverandører av bredbånd. NextGenTel passer for de fleste – til surfing, streaming, Facebook og spill. Velg hastighet fra 5 til 40 Mbps! Inkludert i månedsprisen får du en trådløs ruter og 5 Gb sikker lagring.

Du får 500,- tilbake

Les mer og bestill

Skikkelig mye data til lave priser

Mobilabonnement fra 99,- mnd, fri bruk av minutter og meldinger fra 179,- mnd

Du får 200,- tilbake

Les mer og bestill

Enkelt å bytte, lønnsomt å bli

Komplett Forsikring er en ny norsk utfordrer på skadeforsikringsmarkedet. Deres målsetting er å gjøre forsikring enklere, og tilby deres kunder mer forsikring for mindre penger.

Du får 3% tilbake

Les mer og bestill

Favorittblader i ett abonnement

Flipp gir deg fri tilgang til over 25 av Norges største og beste blader og tegneserier på din mobil eller nettbrett! Prøv Flipp gratis i én måned, deretter betaler du kun kr. 129,- i måneden. Ingen bindingstid.

Du får 60,- tilbake for å bestille og forbli abonnent i minimum 3 måneder

Les mer og bestill

Serier, filmer og sport på nett

Viaplay er Nordens ledende video - og underholdningsleverandør av serier, filmer, sport og innhold for barn. Viaplay knytter deg til underholdningen du elsker, tilgjengelig på de fleste skjermer.

Du får tilbake 50,- for vanlig og 75,- for sport

Les mer og bestill

Rimelig mobilabonnement med Telenordekning

PepCall er en utfordrer i markedet og har fokus på gode priser, kundeservice, enkle onlineløsninger og at det er veldig enkelt å bytte!

Du får 125,- tilbake på nybestillinger

Les mer og bestill